Έκκληση απο 54χρονη. Η εγγονή μου κινδυνεύει και μας κάνουν έξωση

Συγκλονίζει το δράμα της 54χρονης Φωτεινής Στεφάνοβιτς με καταγωγή από τις Μοίρες Ηρακλείου, η οποία ανεβαίνει έναν απίστευτο Γολγοθά μαζί με την 14χρονη εγγονή της, αφού τα προβλήματα υγείας και η τραγική οικονομική κατάσταση, την έχουν οδηγήσει στην απελπισία!...

Ειδήσεις που μου τράβηξαν την προσοχή σήμερα



Εικόνες ντροπής σε σχολείο στην Αργυρούπολη.Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απαράδεκτη κατάσταση οι γονείς σήμερα κράτησαν τα παιδιά τους στο σπίτι. 

Τρόφιμα απάτη.Δείτε ποια προιόντα δεν είναι αυτό που νομίζουμε.Οργανικά τρόφιμα. 
Πολλά προϊόντα δεν είναι όντως φυσικά, παρά το ότι έχουν πιστοποιηθεί. Όπως δημοσίευσε το ΑΒC News, δεν υπάρχει πιστοποιημένη διαδικασία που να αποδεικνύει εάν το προϊόντα είναι όντως οργανικά και δεν έχουν χημικά συνθετικά.
 Διαβάστε λεπτομέρειες

Μαθητές στην Ελλάδα έφτιαξαν ρομπότ νερού (Hydrobot) που εξερευνά τον θαλάσσιο βυθό,κάνει μετρήσεις και συλλέγει δείγματα με την βοήθεια αισθητήρων και ειδικών συσκευών.
Διαβάστε λεπτομέρειες

Ξυλοσομποαερόθερμο,μια καταπληκτική πατέντα από τα Γιαννιτσά.Έφτιαξαν κλωβό υπέρ-   εκμετάλλευσης της θερμότητας με πολύ απλά υλικά.
Διαβάστε λεπτομέρειες

Ο Γιούνκερ προειδοποιεί για πόλεμο στην Ε.Ε. Σε συνέντευξή του στο Γερμανικό περιοδικό Der Spiegel και σχολιάζοντας την συζήτηση για το μέλλον της ευρωζώνης,προειδοποιεί για το ενδεχόμενο επικίνδυνης κλιμάκωσης των συγκρούσεων στην Γηραιά Ηπειρο
Διαβάστε λεπτομέρειες

Για ξέπλυμα χρήματος κατηγορείται ο Α.Δελατόλλας --  Ένταλμα σύλληψης για τον γιο του  Π.Κυριακίδη.  Διαβάστε λεπτομέρειες





                                                 

ΖΕΙΔΩΡΟΝ

Να εκφράσω την ευχαριστία μου στον συνάδερφο blogger απο το ιστολόγιο ΖΕΙΔΩΡΟΝ για την γνωστοποίηση του blog μου μέσω της ανάρτησης zeidoron.blogspot.gr/2013 και να απαντήσω.
Ότι υπόσχομαι εδώ θα τα τηρήσω μέχρι τέλους.Σίγουρα σε τέτοιες κινήσεις πάντα υπάρχει μια συγκράτηση και καχυποψία διότι όπως είπε ο συνάδερφος πολλά έχουν δει τα ματάκια μας.
Αν υπάρξει επιτυχία σε αυτό που θα προσπαθήσω και αν δεν τηρήσω αυτά που υποστηρίζω όπως θα με ανεβάσετε έτσι μπορεί και να με κατεβάσετε.Το διαδίκτυο είναι αμείλικτο και δεν ξεχνάει ποτέ.
Όσο για την ανωνυμία μου πραγματικά το σκέφτομαι σοβαρά διότι διστάζω να εκτεθώ δημοσίως.Σε τυχόν άνοδο του blog υπόσχομαι ότι θα το συνεχίσω επώνυμα.Δεν τρέφω ψευδαισθήσεις και γνωρίζω ότι θα έχω δύσκολη πορεία και ίσως να μην καταφέρω ποτέ να πραγματοποιήσω αυτό που επιθυμώ γιατί όντως παντού γύρω μας οι πόρτες είναι κλειστές.Όμως θα προσπαθήσω. 

Παράκληση Ανθρωπιάς.Απορρίματα επιβίωσης

Συλλογή ανακυκλώσιμων αποριμμάτων για ένα πιάτο φαί.
Πολλοί συμπολίτες μας πλέον προσπαθούν να επιβιώσουν με αυτόν τον τρόπο καθώς εργασία δεν υπάρχει ούτε για δείγμα.Άνθρωποι που δεν είναι ζητιάνοι,οικογενειάρχες,αξιοπρεπείς και βγαίνουν νύχτα να κάνουν αυτή την δουλειά γιατί ντρέπονται.
Βγήκα λοιπόν βράδυ και μίλησα με ορισμένους.Ότι και να γράψω είναι λίγο."Βουτάνε" όπως λένε στην κυριολεξία στους κάδους...