Αναστασιάδης.δεν έχει την απαιτούμενη στήριξη και πλειοψηφία, για να περάσει τη συμφωνία από το Κοινοβούλιο.


Στην αποψινή τηλεδιάσκεψη του Eurogroup, ο Ν Αναστασιάδης σκοπεύει να πει, πως δεν έχει την απαιτούμενη στήριξη και πλειοψηφία, για να περάσει τη συμφωνία από το Κοινοβούλιο.  
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ΔΗΚΟ, ένας από τους υποστηρικτές της κυβέρνησης, απαιτεί αλλαγές για να στηρίξει τη συμφωνία.
Μέχρι στιγμής, αν και έκτακτη τηλεδιάσκεψη επρόκειτο να ξεκινήσει στις 20.30, μέχρι στιγμής (21.50) δεν υπάρχει κανένα νέο.
defencenet.gr

Όλη η αλήθεια για την Κύπρο σε μια γελοιογραφία

Μία γελοιογραφία που κυριολεκτικά σαρώνει σε όλα τα κυπριακά ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης αλλά και τα social media  και συγκεντρώνει τα περισσότερα "κλικαρίσματα" έναντι των διεξοδικών αναλύσεων των ειδημόνων.

Η διάθεση του σκιτσογράφου είναι χιουμοριστική αλλά επιχειρεί να επαληθεύσει και το ρητό ότι μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις.

Nooz.gr

Οδηγίες χρήσης...για γέλια

Έχετε προσέξει ποτέ τις οδηγίες χρήσης σε προϊόντα που καθημερινά καταναλώνουμε; Αν όχι, κακώς. Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που βγάζουν πολύ γέλιο. 
Πάμε να δούμε μερικές... 
Σε σακουλάκι με γαριδάκια: Μπορεί να είσαι ο νικητής, δεν είναι απαραίτητη η αγορά του προϊόντος, πληροφορίες εντός». 
Σε πιστολάκι για τα μαλλιά: Μην το χρησιμοποιείτε κατά την διάρκεια του ύπνου».
 Σε σαπούνι ελληνικής παραγωγής: Χρησιμοποιήστε το σαν κανονικό σαπούνι». Σε κατεψυγμένο..

Καθαρά Δευτέρα

Γιατί ονομάστηκε έτσι:

Με την Καθαρά Δευτέρα ξεκινά η Σαρακοστή για την Ορθόδοξη εκκλησία, ενώ ταυτόχρονα σημάνει το τέλος των Απόκρεω.

Η Καθαρά Δευτέρα ονομάστηκε έτσι γιατί οι Χριστιανοί "καθαρίζονταν" πνευματικά και σωματικά. Είναι μέρα νηστείας αλλά και μέρα αργίας για τους Χριστιανούς.Απαγορεύεται κάθε εργασία εκτός από το καθάρισμα των μαγειρικών σκευών από τα λίπη (γι' αυτό και ονομάστηκε "Καθαρή") Η νηστεία διαρκεί για 40 μέρες, όσες ήταν και οι μέρες...

Μεγάλη η κίνηση στην αγορά

Ανοιχτά παραμένουν σήμερα, Καθαρά Δευτέρα, οι λαϊκές αγορές, τα ιχθυοπωλεία, τα οπωροπωλεία, οι φούρνοι και τα παντοπωλεία, καθώς και η Βαρβάκειος Αγορά για να προμηθευτούν οι καταναλωτές τα τελευταία ψώνια τους για τα Κούλουμα.

Μεγάλη είναι από το πρωί η κίνηση στην Βαρβάκειο Αγορά, όπου οι τιμές εμφανίζονται χαμηλότερες σε σχέση με περσινές χρονιές. Σύμφωνα με την..

Υπάρχουν χρήματα στα ΑΤΜ λέει η Κεντρική τράπεζα Κύπρου

Να ενημερώσουμε τους φίλους από Κύπρο:
Τη διαβεβαίωση ότι θα λειτουργήσουν αύριο κανονικά οι τράπεζες στην Κύπρο έδωσε η εκπρόσωπος Τύπου της Κεντρικής Τράπεζας. Τονίζει ότι τα ΑΤΜ λειτουργούν κανονικά και οι πολίτες μπορούν να εξυπηρετηθούν καθώς έχουν ανατροφοδοτηθεί.Σε μια προσπάθεια να καθησυχαστούν οι κύπριοι πολίτες, η  εκπρόσωπος Τύπου της Κεντρικής Τράπεζας, Αλίκη Στυλιανού διαβεβαίωσε ότι αύριο...

Τα έθιμα της Καθαράς Δευτέρας σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας

Η Καθαρά Δευτέρα είναι η πρώτη ημέρα της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, της νηστείας του Πάσχα. Από τους λαογράφους θεωρείται ο επίλογος των βακχικών εορτών της Αποκριάς, οι οποίες ουσιαστικά αρχίζουν την Τσικνοπέμπτη και τελειώνουν την Καθαρά Δευτέρα.Σε ορισμένες περιοχές της Ελλάδος την Καθαρά Δευτέρα «καθαρίζουν» ό,τι απόμεινε από τα μη νηστίσιμα φαγητά της αποκριάς, Σε άλλα μέρη της Ελλάδας, όπως π.χ. στην Ήπειρο, οι νοικοκυρές καθαρίζουν...