Περίεργοι τρόποι για να φρεσκάρετε το αυτοκίνητο σας

Αυτές οι μη συμβατικές συμβουλές θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τις δυσάρεστες οσμές του αυτοκινήτου...

Βάλτε ποτ πουρί σε μια ποτηροθήκη

Ρίξτε ποτ πουρί σε μορφή κεριού σε μια ποτηροθήκη, και θα έχετε το αγαπημένο σας άρωμα μαζί σας...



Σκύλος στην Κρήτη βούτηξε στα νερά για να πιάσει τον σταυρό

Επί τρία χρόνια περιμέναν τον διάσημο σκύλο της Κρήτης να πέσει στα νερά του λιμανιού και τελικά το αποφάσισε να πέσει και να πιάσει το σταυρό. Από πέρυσι ο διάσημος ημίαιμος σκύλος ακολουθεί όλες τις πορείες, όλες τις εκδηλώσεις και βρίσκεται παντού. Έτσι και φέτος, ήταν έξω από το Μητροπολιτικό Ναό Αγίο Μηνά σήμερα, ακολούθησε όλη την πορεία κι έφθασε μέχρι το λιμάνι. Η θέση του κλασικά μπροστά από τους προσκόπους στην πρώτη γραμμή με...


10 από τα πιο περιέργα ρομπότ που έχουν δημιουργηθεί (video)


Ξεμείνατε από ανοιχτήρι για κρασί;

Αν θέλετε να ανοίξετε το κρασί σας και δεν έχετε ανοιχτήρι για τον φελλό, πιάστε...









Επιδείνωση του καιρού σήμερα..

Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα, με βροχές, καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ.

Ειδικότερα, βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, προβλέπονται για σήμερα στο Ιόνιο, στη Δυτική Στερεά, στη Δυτική και Νότια Πελοπόννησο και πιθανόν στην Ήπειρο. Από τις μεσημβρινές ώρες, τα έντονα φαινόμενα, βαθμιαία θα επεκταθούν στην υπόλοιπη...



Ένα μικρό αγόρι κλέβει την χορευτική παράσταση (video)

Χρειάζεται τόλμη για να συγκριθείς με ένα παιδί.Αν κάνεις το λάθος και σταθείς δίπλα του πρέπει να προσπαθήσεις πολύ προκειμένου να μη σου κλέψει την παράσταση! Δυστυχώς ο πολύχρωμος κύριος χορευτής του video έπραξε κάτι που τον έφερε σε δύσκολη θέση. Ενώ κουνούσε το κορμί του...



Διατροφή για να ξεκουράσετε το στομάχι σας μετά τις γιορτές

Ίσως το πιο υπερφορτωμένο και επιβαρυμένο σημείο του σώματός μας κατά τις γιορτές είναι το στομάχι μας.
Η μεγάλη ποσότητα φαγητού, γλυκών, αλκοόλ και η υπερκατανάλωση σε τροφές πλούσιες σε λίπος (όπως γλυκά, κρέμες γάλακτος) και μάλιστα σε μεγάλες ποσότητες, βαραίνουν το στομάχι αλλά μειώνουν όπως λέμε και το ρυθμό γαστρικής κένωσης.



Τι μπορούμε να περιμένουμε από την επιστήμη το 2014



Από την ευρωπαϊκή αποστολή που θα προσεδαφιστεί για πρώτη φορά στην επιφάνεια ενός κομήτη, μέχρι τις υποσχόμενες κλινικές μελέτες με εμβρυακά βλαστοκύτταρα, το κορυφαίο περιοδικό Nature παρουσιάζει μια λίστα με τις δέκα εξελίξεις που αναμένονται στην επιστήμη το νέο έτος.


Τα Άγια Θεοφάνεια

Τα Θεοφάνια (ή Θεοφάνεια) είναι μεγάλη ετήσια χριστιανική εορτή της ανάμνησης της Βάπτισης του  Ιησού Χριστού στον  Ιορδάνη ποταμό από τον Άγιο Ιωάννη τον Βαπτιστή.
 Εορτάζεται στις 6 Ιανουαρίου και είναι η τρίτη και τελευταία εορτή του Δωδεκαημέρου (εορτών των Χριστουγέννων). Το όνομα προκύπτει από την φανέρωση των τριών προσώπων της Αγίας Τριάδας που συνέβη σύμφωνα με τρεις σχετικές ευαγγελικές περικοπές.