Τσάντες των γυναικών...τα καλύτερα survival kits


Είστε Survivalist ; Σας ενδιαφέρει
Είναι απίστευτο το τι κουβαλάνε οι γυναίκες μέσα στις τσάντες τους, αλλά πριν τις “κατηγορήσετε” σκεφτείτε, πόσες φορές αυτή η τσάντα σας έχει σώσει.
Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η τσάντα μιας γυναίκας είναι ένα κανονικό survival kit, για καθημερινή χρήση, το οποίο μάλιστα, είναι πολύ πιο χρήσιμο από τα survival kits, που βλέπουμε στο διαδίκτυο. Το μεγαλύτερο ατού μιας γυναικείας τσάντας, είναι ότι έχει πάντα....
κάποια φάρμακα. Είτε απλά αναλγητικά, είτε πιο εξεζητημένα για πονόδοντους και μυϊκούς πόνους, είτε τα συγκεκριμένα και απαραίτητα φάρμακα που παίρνει κάποιο μέλος της οικογένειας, για μια χρόνια πάθηση.
Τσιμπιδάκια, καθρεπτάκια, νυχοκόπτης, λίμα, είναι ακόμα λίγα από τα βασικά αξεσουάρ μιας γυναικείας τσάντας και τα οποία έχουν πολλές χρήσεις σε μια περίπτωση ανάγκης, όπως πχ να βγάλετε μια αγκίδα ή κάτι που μπήκε στο μάτι σας. Φυσικά έχουν και άλλες χρήσεις… φαντασία να υπάρχει. Ακόμα και οι σερβιέτες/ταμπόν που δεν λείπουν ποτέ από μια τσάντα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μια περίπτωση ανάγκης με διάφορους τρόπους, προς όφελος μας. πχ για να σταματήσουμε μια αιμορραγία σε πληγή, με μια σερβιέτα ή ένα ταμπόν για προσάναμμα.
Είμαι σίγουρος ότι οι γυναίκες έχουν και άλλα, πολύ περισσότερα αντικείμενα, άλλα πιο περίεργα και άλλα όχι. Αυτές ξέρουν καλύτερα. Όπως και να έχει πάντως, αν κάποια φορά, χρειαστείτε κάτι, ψάξτε στην τσάντα της γυναίκας/μαμάς σας.