Ισχυρίζεται ότι είναι η μετενσάρκωση του Χριστού!

Ο 66χρονος Inri Cristo από την Βραζιλία εδώ και 35 χρόνια πιστεύει ότι είναι ο γιος του Θεού και συγκεκριμένα ότι είναι μετενσάρκωση του Ιησού! Το πιο συγκλονιστικό βέβαια είναι ότι δεν το πιστεύει μόνο αυτός αλλά και οι εκατοντάδες οπαδοί του...


 




Όλα αυτά τα χρόνια ο 66χρονος έχει ταξιδέψει σε 27 χώρες κηρύσσοντας το λόγο του Θεού, δηλαδή του Πατέρα του και κατ’ επέκταση και του ίδιου. Στο παρελθόν έχει συλληφθεί 40 φορές και έχει απελαθεί από τη Βρετανία και τις ΗΠΑ.

Πλέον, ζει ήσυχα στην Μπραζίλια, όπου έχει ιδρύσει τη δική του εκκλησία, την οποία ονομάζει «Νέα Ιερουσαλήμ» και όπου συγκεντρώνονται οι μαθητές του για να τον ακούσουν.

Το όνομά του μάλιστα δεν είναι τυχαίο καθώς προέρχεται από το λατινικό ακρωνύμιο το οποίο λέγεται ότι είχε γραφεί στον σταυρό του Ιησού: Iesus Nazarenus, Rex Iudaeorum (INRI), δηλαδή Ιησούς Ναζωραίος Βασιλεύς Ιουδαίων. To επίθετό του φυσικά είναι απλώς Χριστός!

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι από την παιδική του ηλικία άκουγε μία φωνή στο κεφάλι του που του έλεγε: «Είμαι ο Πατέρας σου, είμαι ο Θεός του Αβραάμ, του Ισαάκ, και του Ιακώβ».

Φυσικά πάρα πολλοί τον έχουν χαρακτηρίσει «τρελό». Ο ίδιος απαντά σε αυτές τις κατηγορίες:

«Θα μπορούσα να είναι τρελός, αλλά όχι χαζός. Η τρέλα είναι η μητέρα των φιλοσόφων, των προφητών και των εφευρετών. Η αποστολή μου είναι να προετοιμάσω τους εκλεκτούς, τους επιζώντες της αναπόφευκτης πυρηνικής εκατόμβης που θα αποκορυφώσει το τέλος αυτού του χαοτικού κόσμου, για την μορφή της νέας επίγειας κοινωνίας η οποία θα καταφέρει να εκπληρώσει το θέλημα του δημιουργού».


http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/