Υπολογιστές θα φοριούνται στον καρπό σύντομα

Υπολογιστές που φοριούνται στον καρπό ή σε άλλα μέρη του σώματος; Μπορεί προς το παρόν να μην κυκλοφορούν στην αγορά, αλλά σύμφωνα με τους δημιουργούς τεχνολογικών συσκευών και gadget, αυτό θα είναι το επόμενο βήμα στον χώρο της τεχνολογίας.

Ο Niccolo DeMasi, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ...


Glu Mobile, συγκρίνει μάλιστα την τάση για συσκευές - αξεσουάρ, με την εμφάνισή του πρώτου iPhone, το 2007, γεγονός που άλλαξε την πραγματικότητα στον χώρο όπως ήταν μέχρι τότε γνωστή και έβαλε τα θεμέλια για την σημερινή της εικόνα.

Ο DeMasi κι όχι μόνο, εκτιμούν ότι με αυτές τις συσκευές, οι πωλήσεις θα εκτοξευτούν στα ύψη.

Τα Google Glass αναμένεται να βγουν στην αγορά μέσα στο 2014. Μέχρι στιγμής, περίπου 15.000 άνθρωποι, συμμετείχαν στο πρόγραμμα δοκιμή τους, με το αζημίωτο φυσικά, αφού πλήρωσαν για αυτά το ποσό των 1.500 δολαρίων.

Το έξυπνο ρολόι Galaxy Gear της Samsung από την άλλη μεριά, έχει προκαλέσει ποικίλες κριτικές από τον Σεπτέμβριο, οπότε και παρουσιάστηκε.

Οι "φορέσιμες" συσκευές όπως μίνι υπολογιστές, θα μπορούν σύντομα να "κοσμούν" τον καρπό ή το πρόσωπο κάποιου, δεν αποκλείεται ωστόσο, κάνοντας ακόμη ένα βήμα παραπέρα, να τα δούμε και σε άλλα σημεία του σώματος.
http://www.nooz.gr