Έκκληση απο 54χρονη. Η εγγονή μου κινδυνεύει και μας κάνουν έξωση

Συγκλονίζει το δράμα της 54χρονης Φωτεινής Στεφάνοβιτς με καταγωγή από τις Μοίρες Ηρακλείου, η οποία ανεβαίνει έναν απίστευτο Γολγοθά μαζί με την 14χρονη εγγονή της, αφού τα προβλήματα υγείας και η τραγική οικονομική κατάσταση, την έχουν οδηγήσει στην απελπισία!...
Όπως η ίδια εξομολογείται μιλώντας στο CretePlus.gr, έχει σκεφτεί πολλές φορές να βάλει τέλος στη ζωή της, αλλά αυτό που την κρατάει είναι η εγγονή της, η οποία δεν θέλει να καταλήξει σε κάποιο ίδρυμα!

Η 54χρονη γυναίκα, η οποία είναι συνταξιούχος του ευρύτερου δηµόσιου τοµέα έχει δει τη σύνταξή της να συρρικνώνεται κατά 70%, με τραγική συνέπεια να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες της εγγονής της, λόγω των ιδιαίτερων προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

Η ίδια μένει στην Αθήνα, μεγαλώνοντας μόνη το νεαρό κορίτσι, αφού η κόρη της κ. Φωτεινής γέννησε εκτός γάμου την Χριστίνα και την εγκατέλειψε την 8η μέρα.
Διάλεξε εξ ανάγκης την πρωτεύουσα, γιατί μόνο εκεί μπορούσε - όπως λέει η ίδια- να παράσχει τα απαραίτητα στο εγγόνι της.

Το παιδί πάσχει από αλλεργικό άσθμα, σπαστική κολίτιδα, γαστρίτιδα και από ψυχοσωματική παλινδρόμηση που σωματοποιεί το άγχος της. Κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να τρώει μόνο συγκεκριμένες τροφές. Πέρα φυσικά από το γεγονός ότι η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη της απαιτεί αρκετά χρήματα, τα οποία δεν υπάρχουν.

Αυτή τη στιγμή το πρόβλημα της κυρίας Φωτεινής είναι ακόμη μεγαλύτερο. Η ίδια επικοινώνησε με το newsbomb.gr και μας είπε ότι ανιμετωπίζει πολύ μεγάλο πρόβλημα καθώς έπεσε και έσπασε το χέρι της με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προσφέρει στην εγγονή της ούτε τα βασικά. Η 14χρονη όπως μας είπε χαρακτηριστικά πηγαίνει στο σχολείο ατάιστη και κινδυνεύει.

Επιπλέον της κάνουν έξωση και κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή να βρεθεί στο δρόμο.

Όσοι νιώθουν ότι μπορούν να προσφέρουν κάτι από την ανθρωπιά και το υστέρημά τους μπορούν να έλθουν σε επικοινωνία με την κα Φωτεινή Στεφάνοβιτς στο:
2111 84 7002.
Πηγή: lougantina