Ειδήσεις που μου τράβηξαν την προσοχή σήμεραΕικόνες ντροπής σε σχολείο στην Αργυρούπολη.Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απαράδεκτη κατάσταση οι γονείς σήμερα κράτησαν τα παιδιά τους στο σπίτι. 

Τρόφιμα απάτη.Δείτε ποια προιόντα δεν είναι αυτό που νομίζουμε.Οργανικά τρόφιμα. 
Πολλά προϊόντα δεν είναι όντως φυσικά, παρά το ότι έχουν πιστοποιηθεί. Όπως δημοσίευσε το ΑΒC News, δεν υπάρχει πιστοποιημένη διαδικασία που να αποδεικνύει εάν το προϊόντα είναι όντως οργανικά και δεν έχουν χημικά συνθετικά.
 Διαβάστε λεπτομέρειες

Μαθητές στην Ελλάδα έφτιαξαν ρομπότ νερού (Hydrobot) που εξερευνά τον θαλάσσιο βυθό,κάνει μετρήσεις και συλλέγει δείγματα με την βοήθεια αισθητήρων και ειδικών συσκευών.
Διαβάστε λεπτομέρειες

Ξυλοσομποαερόθερμο,μια καταπληκτική πατέντα από τα Γιαννιτσά.Έφτιαξαν κλωβό υπέρ-   εκμετάλλευσης της θερμότητας με πολύ απλά υλικά.
Διαβάστε λεπτομέρειες

Ο Γιούνκερ προειδοποιεί για πόλεμο στην Ε.Ε. Σε συνέντευξή του στο Γερμανικό περιοδικό Der Spiegel και σχολιάζοντας την συζήτηση για το μέλλον της ευρωζώνης,προειδοποιεί για το ενδεχόμενο επικίνδυνης κλιμάκωσης των συγκρούσεων στην Γηραιά Ηπειρο
Διαβάστε λεπτομέρειες

Για ξέπλυμα χρήματος κατηγορείται ο Α.Δελατόλλας --  Ένταλμα σύλληψης για τον γιο του  Π.Κυριακίδη.  Διαβάστε λεπτομέρειες